Werkbegeleiding

Werkbegeleiding

Beschikbaar in verschillende varianten

De scholing Werkbegeleiding richt zich op het introduceren van nieuwe collega’s op de werkplek, het kunnen aanleren van nieuwe vaardigheden en het scheppen van voorwaarden voor een optimaal ontwikkelproces. Bijscholing Gezondheidszorg biedt deze training aan op MBO- en HBO-niveau.

Deelnemers leren actief te luisteren en vragen te stellen en dragen zorg voor de kwaliteit van de eigen werkplek. Dit leidt tot meer eigen verantwoordelijkheid en professionaliteit.

Na het succesvol afronden van deze scholing verkrijgen deelnemers het certificaat Werkbegeleiding van Bijscholing Gezondheidszorg.

Welke variant kiest u?

Bij deze variant volgen deelnemers de theorie via de reader en gebeurt het oefenen, uitvoeren en examineren op de werkvloer. Deze variant bestaat uit:

  • Reader met de belangrijkste theorie over werkbegeleiding;
  • Portfolio met praktijkopdrachten op de werkvloer om te laten zien dat de deelnemer kennis en vaardigheden eigen heeft gemaakt;
  • Twee coachmomenten door Bijscholing Gezondheidszorg.

Deze scholing wordt door eigen werk-/praktijkbegeleiders begeleid en kan op ieder gewenst moment ingaan.

Bij deze variant volgen deelnemers de theorie via drie klassikale lessen en gebeurt het oefenen, uitvoeren en examineren op de werkvloer. Deze variant bestaat uit:

  • Klassikale les in drie dagdelen met een groep van minimaal 8 medewerkers;
  • Een portfolio opbouwen met praktijkopdrachten om te laten zien dat de deelnemer kennis en vaardigheden eigen heeft gemaakt.

Meer informatie over de scholing Werkbegeleiding? Laat uw gegevens achter en we nemen z.s.m. contact met u op.